FRIENDS OF GOODWILL DANMARK SØGER ANDRE SOM VIL GIVE EN HJÆLPENDE HÅND TIL DE SÅRBARE BØRN, UNGE OG KVINDER I UGANDA.

Vi tager imod al hjælp store som små opgaver. At gøre noget godt for andre er også at gøre noget godt for sig selv.

Hvis du har lyst til at rejse ned til Uganda og hjælpe FoG deres projekter bl.a. forebyggelse af HIV/AIDS, børns rettigheder, generel støtte til børn/unge eller hjælpe med at træne de mange håndboldhold som er dannet på skolerne eller hjælpe med basketball træning på en bane som Fog har fået doneret. Hvis du har lyst til at følge en skoleundervisning så er der også mulighed for det. FoG byder velkommen til alle aldre og er vant til at have besøg af frivillige i længere perioder. Kontakt og planlægning/koordinering går gennem FoG Danmark.

Dine udgifter til rejsen vil være flybilletter til Entebbe. Priserne er forskellige afhængig af turist sæsonen i Uganda. Transporten fra lufthavnen til Apac kan foregå med offentlige busser eller med en lejet bil. Det koster mellem 90-120 dkr at sove og leve for pr. døgn. Man kan bo på et pænt hotel som koster ca 70 kr. i døgnet eller billigere i et lejet hus hvis man skal være i Uganda i 2-3 måneder. FoG hjælper dig med alt dvs. afhentning i lufthavnen, finde hoteller/lejligheder efter jeres ønsker, planlægge en tur i en af de mange National Parker. FoG modtager både familier, grupper af unge mennesker, enkelte rejsende – ganske enkelte alle som har lyst til at arbejde som frivillige og gøre en forskel for andre.

Når vi rejser til Uganda, så er det en stor glæde, når kufferterne er fyldt med bærbare computere, mobiltelefoner og kuglepenne til vores 4 kontorer. Der er mangel på det og det vil være en stor hjælp for personalet og de frivillige at have mulighed for at kunne kontakte hinanden via mobiltelefoner. Måske er du en af dem som kan skaffe ovennævnte til os.

Vi modtager gerne tøj fra alderen 4 år til 18 år. Det skal være let tøj dvs. shorts, T-shirts, som børnene kan bruge, når de dyrker sport. Vi vil også meget gerne have hele sæt spillertøj fra idrætsforeninger i str. 12 -16 år.

Hvis du har en ide om, at lave et arrangement/fundraising på en skole, institution, idrætsklub eller hvor som helst, så vil vi blive taknemlige for det. Vi hjælper gerne med arbejdskraft eller oplæg/billeder/video om Uganda og FoG Danmark og FoG Uganda.

Som sagt tager vi imod al slags hjælp og er åbne for, hvad du har at tilbyde. Spring ud i det og bliv frivillig for os. Du vil ikke fortryde det.

Er du interesseret i at blive frivillig, eller høre mere om Friends Of Goodwill. Så tryk: HER