FRIENDS OF GOODWILL DANMARK RENOVERER SKOLEBYGNINGER TIL BRUG AF OVER 1200 ELEVER

I maj 2020 påbegyndte vi den første renovering af den lokale skole Arocha Primary Day and Boarding School. Skolen har over 2000 elever indskrevet men kunne ikke benytte 7 bygninger ud af 12 på grund af nedstyrtningsfare.  Hver bygning rummer 2 klasselokaler med op til 100 elever i hver.

Det medførte selvfølgelig til at undervisningen blev reduceret for børnene og læringsmiljøet var ikke optimalt.

Lions Klubber herunder Skjern-Tarm og Åskov har været hovedsponsor for renovering af tre bygninger. Lions Klubber herunder Varde, Brørup, Give, Videbæk, Billund-Grindsted og Ringkøbing har også doneret til renoveringen.

Lions Skjern-Tarm og Åskov overrækker FoG Danmark deres officielle donationsbrev

Penta Byg A/S, Herning har doneret til en bygning mere.

Vi har i august 2022 – 4 renoverede skolebygninger som er renoveret med nyt tag, vinduer, veranda, nyt gulv indvendigt, nymalet udvendigt og indvendigt. Samt elektricitet i hvert klasselokale. Elever og skolens lærere, bestyrelse, den kommunale skoleafdeling samt forældre i lokalområdet er meget taknemlige og glade for deres nye miljø. Læring i skønne omgivelser løfter stemningen.

Vi har planer om at påbegynde bygning 5 senere i 2022 – med hjælp fra endnu flere Lions Klubber.

Vi håber på at de sidste to bygninger vil blive renoveret i 2023 – hvis vi finder flere som vil donere.

Projektet er forløbet rigtigt godt uden problemer. Det er en kæmpe succes da alle parter herunder bygherre, skolens medarbejdere, den kommunale undervisningsafdeling, vores samarbejdspartner FoG og ikke mindst Lions Klubberne samt Penta Byg As har taget del og ansvar for projektet.