FRIENDS OF GOODWILL DANMARK FORMÅL ER BL.A AT YDE ØKONOMISK OG MATERIEL STØTTE OG HJÆLP TIL UDSATTE KVINDER OG BØRN I UGANDA

Det overordnet mål for FoG Danmark er at forbedre levestandarden for de udsatte børn og deres familier (enlige mødre/enker/plejere) med adgang til uddannelse samt håb for genopbygning af deres liv. FoG Danmark involverer lokalsamfundet, enkelte personer og lokale NGO’er for at øge bevidstheden om fællesskab i samfundet.

FoG Danmark’s bestyrelse og administration er drevet af frivillighed og et kæmpe engagement i at række hånden ud til dem som har brug for det. Vi vil kendes for, at donationerne kommer direkte ud til brugerne. Vores administrative omkostninger betales af vores medlemmers kontingenter.

Vi har stiftet FoG Danmark i august 2019 og er professionelle både med de danske donorer samt vores hovedorganisation Friends of Goodwill i Uganda. Vi tilbyder oplæg om Fog Danmarks arbejde i Uganda hos danske klubber som ønsker at hjælpe med forandringer rundt i verden.

Vi rejser regelmæssigt til Uganda og området hvor vores projekter foregår. Vi følger nøje dem via besøg hos familierne hvor landbrugsprojekterne er. Vi bliver jævnligt opdateret med rapporter og dokumentation såsom billeder og videos. Kvitteringer mv. bliver sendt til os hvert kvartal og budgettet bliver overholdt.

Links til FoG i Uganda www.friendsofgoodwill.org

Regnskab.

Download regnskab for 2022-2023

Download regnskab for 2021-2022

Download regnskab for 2020-2021

Download regnskab for 2019-2020